top of page
Search
  • Writer's picturecarlaleurs

Keep calm and ...

Helaas. Corona heeft ons weer ingehaald. De winkels zijn dicht, uit eten gaan zit er niet in en in de zalen is het stil... Deze lockdown lijkt harder aan te komen dan de voorgaande. Had ik het niet verwacht? Was ik zo naïef om te denken dat we er vanaf waren? Misschien ook omdat er een aantal hele leuke concerten gepland stonden, oa samen met Jan Willem de Vriend en het vanuit de eerste lockdown verplaatste Elgar concert, een concert wat ik nog nooit met orkest had gespeeld en wat me meer dan gegrepen heeft tijdens de voorbereidingen.


Maar daar waar ik me de eerste weken nog doelloos voelde, is nu iedereen thuis en is het eigenlijk wel gezellig met twee kinderen thuisonderwijs. Ik hoef niet te jongleren met een thuiskantoor en kinderen die aandacht willen, maar we kunnen heerlijk met elkaar aan de slag. Gelukkig kunnen we nog wat DVD-tjes opzetten. Samen met mn dochter genieten van de Notenkraker en de puber kennis laten maken met de symfonieën van Shostakovich. Ach, zo komen we de lockdown ook wel weer door...27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page